Jeg arbejder inden for 5 hovedområder

StressrådgivningCoaching & People
Performance
Leder sparring &
træning
Freelance
HR konsulent
Markedsføring &
Kommunikation

Hvad brænder jeg for?

Jeg har i mange år arbejdet hjulpet virksomheder med at skabe fremdrift og værdi gennem markedsføring og kommunikation. God markedsføring handler i bund og grund om relationer. Det handler om meningsfuld kommunikation og klare budskaber.

De sidste 10 år har jeg også arbejdet med udvikling af mennesker, teams og organisationer for at skabe bedre trivsel og resultater i en foranderlig verden.

Jeg er selv motiveret af udvikling og forandring – og elsker at vinde. Samtidig sætter jeg stor pris på nærvær og menneskelighed, og ønsker at inspirere andre til at gøre mere af det, de brænder for – og at gøre det med vindermentalitet!